Skip to content

Manofolio

Hej, mit navn er Manoil,
men du kan bare kalde mig Mano

Mit navn er (som tidligere nævnt) Manoil Tooma & jeg leder med lys og lygte efter startskuddet på min kreative karrierer.
Er du den jeg leder efter?

Jeg er bosat i Aarhus, og har boet i Danmark siden jeg var 1 år gammel. Jeg er født i Jordan, men mine rødder kan findes i det oldgamle Mesopotamien, værende af Kaldæisk herkomst.
 Siden lille har jeg været kreativ, hvilket har ledt mig på vej til at blive færdiguddannet Multimediedesigner og Visual Communication Designer (Ja det er hvad uddannelsen hedder, men man kan også kalde det for Grafisk Designer). Jeg blev færdig med min Professionsbachelor i December 2023, og er nu på udkig efter nogen som vil give mig en chance i form af et job.

Jeg har en stor kærlighed for brugen af kamera (billede/video), men jeg kan også bruge min kreativitet i andre områder, som ekempelvis produktudvikling, digital/analog design, konceptudvikling mm.

På det personlige plan, er jeg super glad for sport, musik, rejser & streetwear. Jeg er rimelig åbensindet, reflekterende og vil mene at jeg er rimelig god til at indordne mig forskellige miljøer. I kan læse mere om mine kvaliteter for neden.

Adobe XD | Meget erfaren

80%

LightRoom | Meget erfaren

70%

Premiere Pro | Meget erfaren

50%

Photoshop | Erfaren

30%

Illustrator | Erfaren

30%

Indesign | Erfaren

30%

HTML5 | Øvet

30%

CSS3 | Øvet

30%

JavaScript | Begynder

1%

Holdspiller

Jeg bidrager og samarbejder godt i hold, hvor jeg tager ansvar for mine arbejdsområder samt arbejde. Teamwork makes the dream work.

Udforsker

Jeg er en udforsker og eventyrer i forskellige aspekter. Jeg kan lide at være nysgerrig omkring det udviste og få erfaring ved at udforske

Kulturel

Værende fra Mellemøsten, beboende i Danmark og rejsende rundt i verdeen, har jeg en stor forståelse for andres kultur og opførsel

Musikhoved

Jeg har en stor kærlighed og passion for musik lyd generelt). Jeg lytter til en bred vifte a genre og jeg har altid en tilfældig sang kørende i mit baghoved

Detaljeorienteret

Jeg har et øje for detaljen, og kan lide at lave dem for min egen skyld, men også for andres. Men kun når de giver mening.

Ærlig

Jeg er en ret ærligt person, som kommer med sine holdninger/tanker omkring følelser, situationer mm. Men med respekt som selvfølge