Skip to content

Manofolio

3 Visuelle ord

Vi fik til opgave at vælge 3 ord og visualisere dem, så de gav mening når du læser/ser dem. “Gentagelse”(Repeat), “Perspektiv” (Perspektive) & “Bølget” (Wavy).

Jeg ville udfordre mig selv, og kom op med følgende:

Takse print

Dette projekt var en del af et forløb, hvor vi skulle printe vores egne prints vha. skolens faciliteter. Jeg skulle dagen forinden lave et print, som jeg ville have på tekstil. Efter en del tanker, kom jeg frem til dette design som skulle på en mulepose.

mulepose_print_pngTransparent

Mental sundhed plakat

Denne plakat er et resultat af et typografi forløb på uddannelsen Visual Communication Design på VIA University College. Vi skulle lave vores egen plakat med udelukkende typografi. Ingen illustrationer. Det var en udfordring jeg ikke havde prøvet før, og det tog mig lidt tid om at visualisere det endelige resultat.

Plakaten er lavet til Psykiatri fonden.
På plakaten er der inkluderet tekst, som vi fik fra vores underviser.

Min vision med denne plakat er, at det er en form for yong & yang. Hovedbudskabet er, at det er okay at være okay. Men den kan også forståes anderledes, at det er okay ikke at være okay. Der er altså flere dimensioner til den, som i sidste ende er op til beskueren at analysere og forstå. Plakaten blev printet og hængt op på skolen.

plakat